Referat: Åby IBK Klippan - IBK Osby

Matchen mot klippan

Första perioden
Vi spelade mycket bra bandy.
Försvaret var klockrent och riktigt bra anfall då vi hade snabba omställningar och mycket skott på mål och i deras täck.
Och att det inte stod mer än 1-0 till Osby tycker jag är lustigt

Andra perioden
Vi började som första perioden med att trampa på men sen blev den sönder blåst av utvisningar.
Domarna var sten hårda med slag som vi åkte på några stycken.
Och vi åkte på två mål när Åby/klippan fick frislag framför vårt mål när vi fick utvisningar.
Och det var två markerings missar på dom målen.
Sen i slutet av perioden så gör klippan 4-3
Och efter det målet som klippan gör så börjar vi spelar riktigt bra bandy igen och Filip gör 4-4 i slutet av perioden

Tredje perioden
Och nu spelar vi den bandyn vi skall spela med ett tryggt försvar och vinna boll mitt i banan och då gör vi tre snabba mål och spelar ut klippan fullständigt.
Klippan tar time out efter vårt tredje mål tid 4.03 i perioden ställningen 4-7.
Efter deras time out så svajar spelet fram och tillbaka i 10 minuter då dom får in en boll som jag inte fattar kan gå in då vi ligger i skott linjen med tre stycken spelare plus att Walter täcker vid stolpen.
Och inte nog med det så får dom in en boll till som är en tur boll som dom bara slänger in mot mål.
Vi tar time out tid 16.48 för att bara lugna ner laget ställningen 6-7.
Sen är det lite svajigt spel fram och tillbaka i en minut då Ludde lyfter in en boll till teddan som han drar till på Volley 6-8 tid18.00 då tänkte man det var väl ändå spiken i kistan.
Men klippan ger inte upp.
Dom plockar ut målvakten 6 mot 5 och all in av klippan som till slut ger utdelning tid 19.26 ställningen 7-8 och sen är det bökande nere vid vår zon och dom slänger in en boll och givetvis så står det en spelare som får tag i bollen framför mål och gör 8-8 tid19.49.

Men vi får vara nöjda med 4 poäng på tre raka borta matcher i inledningen av serien.
Och vi hoppas på mycket folk den 9 nov när vi möter Båstad i vår Borg.